2012-03-16

Carl Zeiss Cinemizer 3D Plus virtualios realybės akiniai Jau matėme kelis virtualios realybės akinių konceptus anksčiau. Štai Zeiss demonstruoja savo Cinemizer 3D Plus, kuris prekyboje pasirodys dar šių metų vasarą.

Carl Zeiss Cinemizer 3D Plus virtualios realybės akiniai 
Jau matėme kelis virtualios realybės akinių konceptus anksčiau. Štai Zeiss demonstruoja savo Cinemizer 3D Plus, kuris prekyboje pasirodys dar šių metų vasarą.

Akiniai leidžia iš kart matyti 3D vaizdą, taip pat seka jūsų judesius, todėl galite be vargo keliauti per virtualų pasaulį. Demonstracijoje daugiau kalbame apie Cinemizer 3D panaudojimą architektūros ir interjero sferoje, kur žmonės galėtų virtualiai pamatyti dar tik būsimus savo namus. Kartu Zeiss kalba apie tokias ateities galimybes kaip video žaidimai ar RC sraigtasparnių pilotavimas. Cinemizer 3D Plus kainuos 650 eurus ir judesius sekantis priedas atsieis dar €100. Kaina turbūt vienintelis trukdis, kuris riboja šio naujo produkto panaudojimo galimybes namuose. Iš kitos pusės, akiniuose matomas vaizdas prilygsta 80 colių 3D TV, kurie taip pat nėra pigūs…

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą