2012-03-12

“Facebook” siuntinės mažiau laiškų el.paštu?


Jau nuo seno “Facebook” socialinis tinklas turi tokią tradiciją siųsti laiškus kiekvienam vartotojui, prie kurių straipsnių ar fanų puslapių kas nors įvyksta – ar tai būtų nauji komentarai, ar pasisakymai, ar dar kas nors. Kartais tai viršija sveiko proto ribas – laiškai siuntinėjami, vaizdžiai tariant, dėl kiekvieno nusičiaudėjimo. Nuo šiol panašu, kad “Facebook” susirūpino tuo ir keičia strategiją.
Vakar el.paštu gavau laišką su tokiu tekstu:
Labas, Povilas,
We’re trying out a new feature to reduce the amount of email you receive from Facebook. Starting today, we are turning off most individual email notifications and instead, we’ll send you a summary only if there are popular stories you may have missed.
You can turn individual emails back on and restore all your original settings at any time.

Thanks,
„Facebook“ komanda
Visai smagu – matyt, kad iš visų savo turimų fanų puslapių gausiu tik apibendrintą ir susistemintą informaciją, nereikės kas 10 minučių reaguoti į naujus laiškus. Kita vertus, klausimas, ar tai yra gerai, kartais į kažkokius pasisakymus reaguoti reikia gana operatyviai – nuo to priklauso įmonės ar portalo reputacija, kaip greitai administracija sugeba reaguoti į vartotojų pasisakymus. Pagyvensime – pamatysime, o be to, laiške teigiama, kad bet kada galima grąžinti nustatymus į senuosius.
O ką jūs galvojate apie tokį žingsnį?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą